• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Lezing: Natuurbegraafplaats Friesland

Lezing: Natuurbegraafplaats Friesland 1080 1080 Daan's Drogisterij

Zou je van te voren willen laten weten of je ook komt?

Op woensdagavond 23 november gaat Nicole een lezing geven over de natuurbegraafplaatsen in Friesland. Vaak hebben we over het begin, maar bijna nooit over het einde. Ben je ook benieuwd wat het precies inhoud en hoe het in z’n werk gaat?

Natuurbegraafplaatsen worden stap voor stap steeds bekender. Het is een bijzondere plek voor jou of je dierbare als laatste rustplek – middenin de natuur. Op een hele bewuste manier, volop de seizoenen ervarend, een plek van rust om langs te gaan. En een plek waar je naasten praktisch gezien geen omkijken meer naar hebben.

Op deze avond maak je kennis met wat een Natuurbegraafplaats is, hoe het werkt en waar je aan kunt denken voor een waardig en bijzonder afscheid. Tijdens deze interactieve avond bij Daans Drogisterij is er ruimte om te delen en al je vragen te stellen. Wees welkom op woensdagavond 23 november 19:00 – 21:00 bij Daan’s Drogisterij. Je bent welkom v.a. 18:45 met koffie/thee en iets lekkers.

PRAKTISCHE DETAILS:
Datum: Woensdagavond 23 november
Tijd: 19:00 – 20:30, inloop v.a. 18:45
Locatie: Daan’s Drogisterij in Gorredijk (in de winkel)
Entree: Gratis