• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Lezing: Je brein en hoe die je gezondheid beinvloedt

Lezing: Je brein en hoe die je gezondheid beinvloedt 1080 1080 Daan's Drogisterij

Zou je van te voren willen laten weten of je ook komt?

Wist je dat je brein wordt aangestuurd door je hart en niet andersom? En emoties en gedrag allemaal zijn opgeslagen in je brein op basis van gebeurtenissen, ervaringen en/of trauma’s. Wat is het effect op je gezondheid en hoe je kun je dat positief beinvloeden? Kom erachter in deze inspirerende lezing op woensdagavond 7 december.

Je brein is een belangrijk onderdeel van je lichaam. Wist je dat je brein wordt  aangestuurd door je hart en niet andersom? En wat is het verschil tussen je bewuste, onbewuste en onderbewuste laag van je bewustzijn en welke hersengolven horen bij welke staat van bewustzijn? Emoties en gedrag zijn allemaal opgeslagen  in je brein op basis van gebeurtenissen, ervaringen en/of trauma’s. Wat is het effect daarvan op je gezondheid en hoe kan je daar positief invloed op uitoefenen? En wat kan een trancestaat op het diepste niveau van je onderbewustzijn doen om  opgeslagen herinneringen en emoties los te laten of te veranderen? Het brein is in  feite een biologische computer met heel veel programma’s die geladen zijn, maar als je programma’s kunt laden, kan je ze ook overschrijven. In deze lezing krijg je inzichten die een stap kunnen zijn naar bewuster leven met en vanuit je brein. En dat leidt naar positieve effecten op je gezondheid, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.  

Als je elke dag gratis positieve energie kunt gebruiken, word dan lid van het telegramkanaal  https://t.me/MindBodySpiritCentrum voor lieve, leuke, vrolijke, spirituele, kunstzinnige en  filosofische items, filmpjes en doordenkers.  

Tijdens deze interactieve avond bij Daans Drogisterij is er ruimte om te delen en al je vragen te stellen. Wees welkom op woensdagavond 7 december 19:00 – 21:00 bij Daan’s Drogisterij. Je bent welkom v.a. 18:45 met koffie/thee en iets lekkers.

PRAKTISCHE DETAILS:
Datum: Woensdagavond 7 december
Tijd: 19:00 – 21:00, inloop v.a. 18:45
Locatie: Daan’s Drogisterij in Gorredijk (in de winkel)
Entree: Gratis