• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Over Daan

Daan’s

Drogisterij

Daan is moeder, ze werkt 6 dagen per week, ze is een rebel, maar ook bijzonder zelfkritisch. Ze houdt van (h)eerlijk eten en gezelligheid, leeft voor gezondheid, leest en leert iedere dag en kan niet zonder haar klanten. Hierbij leeft ze vanuit de overtuiging dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen lichaam. Iedere maand deelt ze dan ook in haar eigen column haar ongezoute mening over een relevante gezondheidsonderwerpen.

Daan is haar eigen drogisterij gestart met het idee dat we meer moeten werken vanuit de kracht van ons eigen lichaam en dat uitgebreid advies cruciaal is om tot de juiste productkeuze te komen. Dit advies geeft Daan ook zelf, maar ze heeft wel een krachtig team om zich heen verzameld om zo nog meer mensen te kunnen helpen bij gezondheidsproblemen en wensen binnen uiterlijke verzorging. En dat sommige problemen of wensen gevoelig kunnen liggen, snapt Daan als geen ander. De winkel is dan ook een veilige plek waar altijd een lekkere kop thee of koffie voor je klaarstaat en het nooit te druk is voor een goed gesprek. Bij Daan loop je dan ook niet de deur uit zonder dé oplossing voor jouw probleem of wens en daar zijn we maar al te trots op.

Heb je een vraag of verzoek? Stuur ons gerust een bericht:

  Locatie

  Daan’s Drogisterij is prachtig gelegen in het mooie Gorredijk in Friesland aan de bekende turfroute, direct naast Modeplein Rinsma.

  Adres:
  Langewal 8B
  8401 DD Gorredijk

  E-mail: post@daansdrogisterij.nl
  WhatsApp: 06-23362131
  Bellen: 0513-464800

  Instagram