• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Gezondheid

Wij geloven in de kracht van eigen-immuniteit en nemen dat dan ook als vertrekpunt bij ons advies. Om dit advies op maat te kunnen bieden hebben we uitgebreid assortiment aan gezondheidsmiddelen in onze winkel. Wij werken hierbij alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en als het kan ook nog voor een betaalbare prijs.

Ons doel is om jou ervan bewust te maken dat je verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid en het daarom belangrijk is om zelf stappen te ondernemen. Wij kunnen je daarbij helpen met gedegen advies en waar nodig een netwerk aan specialisten. Hierbij houden we onze kennis op peil met vak gerelateerde trainingen en staat eerlijkheid voorop.

Biedt een gebruikelijk gezondheidsmiddel niet de oplossing? Dan kun je terecht bij onze Orthomoleculair Therapeuten Tamara en Rachel. Zij hebben een vierjarige beroepsopleiding gevolgd bij kenniscentrum Evenwijs in Balk. Tamara is op de maandagmiddag aanwezig en Rachel op de dinsdag en donderdag in de winkel. Zij beantwoorden graag al je vragen. Wil je je vraag liever telefonisch stellen? Bel dan gerust naar 0513-464800.


METEN = WETEN met de EMB Bloedtest

EMB Bloedtest Friesland

Ben je veel moe? Heb je vaak last van een opgeblazen gevoel of andere vage klachten? Heb je het vermoeden dat je intolerant bent voor gluten of melkproducten? Of ervaar je last huidklachten als acne of eczeem en heb je geen idee waar het vandaan komt?

Met een EMB bloedtest komen we achter de oorzaak van jouw problemen. Met de uitslagen helpen we jou sneller naar meer energie, minder darmklachten en een stralende huid te geven.


Wat toont de EMB bloedtest aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB bloedtest kan dit.

Let op! Dit is dus geen reguliere bloedtest, geen letterlijke bloedwaarden en het vervang dus ook niet een regulier bloedonderzoek! 

✔ Leverbelasting
✔ Darmverstoring
✔ Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)
✔ Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)
✔ pH balans (zuurtegraad van je lichaam)
✔ B12-status (word je B12 wel echt opgenomen in de cel?)
✔ Vitaminen panel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.)
✔ Mineralen panel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.)
✔ Vrije radicaal belasting
✔ Spoorelementen panel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)
✔ Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
✔ Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)
✔ Bacteriële belasting
✔ Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)
✔ Voedselgevoeligheden (zoals gluten, kippenei, soja, koemelk etc.)

Tevens worden er reguliere waarden gemeten en geanalyseerd:
✔ Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
✔ Rode bloedcellen (erytrocyten)
✔ Witte bloedcellen (leukocyten)
✔ Hemoglobine (Hb, ijzer)en Hematocriet (Ht)
✔ Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC)


Hoe werkt het?


STAP 1

Je boekt in de agenda een plek en komt op de afgesproken tijd & datum de winkel Daan’s Drogisterij binnen in Gorredijk (Friesland).


STAP 2

Verwelkom met een kop koffie & thee en een korte intake. We vullen samen het aanvraagformulier, optioneel de Braverman Test en nemen we het EMB bloedtest af via een simpele vingerprik.


STAP 3

De EMB test gaat diezelfde dag op de post en ik verwacht binnen 2 weken uitslag.


STAP 4

Je kunt via deze agenda een vervolgconsult inplannen en tijdens dit consult bespreken we de EMB uitslag en een op maat gemaakt persoonlijk stappenplan met voeding- en supplement advies.


STAP 5

Naar wens kunnen we over 6 – 8 weken weer een moment inplannen over hoe het gaat en waar je behoefte aan hebt (zit in de prijs inbegrepen).

Het doel van de bloedtest:

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck. En nu gemakkelijk bij Daan’s Drogisterij in Gorredijk in Friesland.

Wat kost een EMB bloedtest?

De kosten bedragen €297,- (inclusief btw en verzendkosten). Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de (online) bloedafname tijdens het intake consult, de analyse door het laboratorium, het uitwerken van het behandeladvies, het toelichten van de uitslag tijdens een vervolg consult en het laatste consult na 3 maanden.

(mogelijk om in 2 termijnen te betalen, zonder extra kosten!)

Bij ons