• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Lezing over ademhaling en het effect op je gezondheid

Lezing over ademhaling en het effect op je gezondheid 1080 1080 Daan's Drogisterij

Zou je van te voren willen laten weten of je ook komt?

Benieuwd hoe emotionele blokkades invloed hebben op je ademhaling, wat de gevolgen zijn van een verkeerde ademhaling en welke ademtechnieken je helpen voor een betere gezondheid? Kom erachter tijdens deze inspirerende lezing! 

Je ademhaling is je verbinding met het leven, zonder ademhaling geen leven. Dat  doe je automatisch, maar wat doet ademhaling in je lichaam? Wat zijn de gevolgen  van een verkeerde ademhaling op je gezondheid? En hoe hebben emotionele  blokkades invloed op jouw manier van ademhaling en dus gevolgen voor je  gezondheid? Ken je de symphaticus en parasymphaticus van je zenuwstelsel en wat  de functie is op je lichaam in relatie tot je ademhaling? Wat zijn de effecten van  verschillende ademtechnieken op je fysieke, emotionele en spirituele lichaam? En  hoe kan je zelf meer aandacht aan je ademhaling besteden? Een korte ademanalyse  tijdens deze avond geeft je een eerste indruk over een onderdeel van jouw  ademhaling. 

Als je elke dag gratis positieve energie kunt gebruiken, word dan lid van ons telegramkanaal  https://t.me/MindBodySpiritCentrum voor lieve, leuke, vrolijke, spirituele, kunstzinnige en  filosofische items, filmpjes en doordenkers.