• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

5 juli Workshop: Klankschalen

Laden Evenementen

Wil jij ook graag eens ervaren wat voor effect klankschalen op jou kan hebben en waarom het zoveel voordelen heeft?

HOE WERKT HET?

Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam, een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven, loskomen.

Allard neemt je deze avond o.a. mee in de herkomst van een bowl, wat maakt een bowl uit de Himalaya gebergte zo bijzonder en helend en wat kan de bowl voor effect bereiken in combinatie met stenen en olie. Afsluitend wordt je meegenomen in een bad van klanken en trillingen om deze mooie avond af te sluiten met een zeer exclusieve bowl.

Voel je welkom bij de Workshop “Klankschalen” op woensdagavond 5 juli van 19:30 – 21:00 bij Daan’s Drogisterij. Inloop start v.a. 19:15 en is inclusief koffie/thee. Reserveer op tijd je plek! Entree: Vrijwillige bijdrage.

Meld je hier direct aan

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
Gratis