• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Gratis Proeverij: Eenhoorn Thee uit Kampen

Laden Evenementen

Gratis Proeverij: Eenhoorn Thee uit Kampen

Op vrijdag hebben we een heerlijke proeverij van de speciaalzaak de Eenhoorn uit Kampen. De Eenhoorn zoekt, selecteert en levert grand cru theeën; deze zijn van de hoogste kwaliteit. De handgeplukte bladthee komt van bijzondere theetuinen uit verschillende gebieden met eeuwenlange theetradities, zoals o.a. Japan, China, Taiwan, India en Sri Lanka.

Thee kent een rijk palet aan kleuren en smaken. De talloze nuances en variaties in thee ontstaan door verschillen in oogstjaar, klimaat, hoogte, grondsoort en productiewijze. Zo krijgt elke thee een eigen karakter, structuur, kleur, smaak en aroma.

Daag jezelf uit en ontdek thee opnieuw en ervaar een intense manier van genieten, op elk moment van de dag. V oel je welkom bij de gratis proeverij van de Eenhoorn Thee hier bij Daan’s Drogisterij op vrijdag 16 augustus van 11:00 – 16:00 en geniet van de verschillende smaken, sensaties en geuren.