Draai uw tablet voor de beste ervaring..

Sluiten


  lavera-arganolie-cranberry-anti-aging_1.jpgLavera_huid.jpglavera_deo.jpg

Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgingsproducten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De producten zijn niet getest op dieren en voor meer dan 98% bdih-gecertificeerd.

Onderzoek en ontwikkeling staan bij Lavera hoog in het vaandel. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld plantaardige liposomen voor meetbare en voelbare resultaten en natuurlijk hyaloronzuur dat de huid merkbaar tegen uitdroging beschermt Ook heeft Lavera nieuwe biologische plantfluïdes ontwikkeld.  Lavera was wereldwijd het eerste merk dat een 100% minerale zonbescherming introduceerde.

De hele lijn van Lavera is zeer huidvriendelijk. De producten worden uitgebreid getest, uitsluitend op vrijwilligers en in samenspraak met huidartsen en allergologen.

Bovendien worden de producten van Lavera regelmatig getest door het Duitse consumentenblad ÖKO-TEST. Al meer dan 520 keer zijn de producten bekroond met het oordeel “goed” en “zeer goed”.

Bij Daan’s drogisterij bieden wij u uitgebreid assortiment aan Lavera producten.