• Gratis verzending vanaf 50 euro | 10% korting bij besteding van 100,- met de code DAAN10 | Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd | Onderbouwd persoonlijk advies

Gezondheid

Wij geloven in de kracht van eigen-immuniteit en nemen dat dan ook als vertrekpunt bij ons advies. Om dit advies op maat te kunnen bieden hebben we uitgebreid assortiment aan gezondheidsmiddelen in onze winkel. Wij werken hierbij alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en als het kan ook nog voor een betaalbare prijs.

Ons doel is om jou ervan bewust te maken dat je verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid en het daarom belangrijk is om zelf stappen te ondernemen. Wij kunnen je daarbij helpen met gedegen advies en waar nodig een netwerk aan specialisten. Hierbij houden we onze kennis op peil met vak gerelateerde trainingen en staat eerlijkheid voorop.

Biedt een gebruikelijk gezondheidsmiddel niet de oplossing? Dan kun je terecht bij onze orthomoleculair therapeuten Tamara en Tjitske. Zij hebben een vierjarige beroepsopleiding gevolgd bij kenniscentrum Evenwijs in Balk. Tamara en Tjitske zijn op dinsdag en donderdag aanwezig in de winkel en beantwoorden graag al je vragen. Wil je je vraag liever telefonisch stellen? Bel dan gerust naar 0513-464800.

Bij ons